Hulsterplaza

Bedrijfsverzamelgebouw Hulsterplaza

Binnenkort wordt er op bedrijventerrein “Hulster” te Buren gestart met de bouw van Hulsterplaza.

Hulsterplaza bestaat uit twaalf verschillende units, het gebouw is geheel van metsel­werk opgetrokken en is verdeeld over twee bouwlagen. De begane grond heeft een vrije hoogte van circa 3 meter, de verdieping is circa 2,7 meter hoog. Door de casco oplevering kunnen de gebouwen naar wens worden ingedeeld. In de entree wordt een trap geplaatst die toegang geeft naar de verdieping. Op de begane grond beschikken alle units over een elektrisch bedienbare overheaddeur.

Dit complex is gelegen aan de Randweg te Buren. Het project ligt aan drie kanten aan de weg, dit zorgt voor een goede bereikbaarheid en ruim uitzicht. De realisatie van dit project is in handen van Benz Ontwikkeling te Culemborg.

Ontwikkelaar

Benz Ontwikkeling heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen, bouwen en beheren van bedrijfsgebouwen. Er is gekozen voor een architectonisch hoogstaand ontwerp van gemetselde wanden, elektrische overheaddeuren, kunststof deuren en ramen in de buitenschil en de ruime parkeergelegenheid. Hierdoor krijgt het gehele pand een zeer moderne en hoogwaardige uitstraling waarbij de kosten voor het onderhoud tot een minimum beperkt blijven. De hoogst mogelijke waardestijging op termijn voor alle individuele gebouwen is hiermee gewaarborgd. Onroerend goed kan zo een prima investering zijn en op termijn een substantiële oudedagsvoorziening worden.

Afbouwvarianten

De units worden casco opgeleverd, naast de casco oplevering kunt u ook ­kiezen voor een afbouwpakket waarmee het kantoor turn-key wordt opgeleverd. Het ­kantoor kan dan onder andere voorzien ­worden van een warmte pomp installatie. Onder de trap kan een toilet worden geplaatst. Tevens kan er een pantry worden ge­plaatst op een door u aan te ­geven plaats. De ­sanitaire ruimte wordt voorzien van een ­fontein met koud stromend water. De vloer wordt betegeld en de wanden ­worden ­ge­deeltelijk voorzien van tegelwerk.

De ­pantry wordt uitgevoerd met koud en warm stromend water.

Ook zijn varianten van dit afbouwpakket mogelijk, zodat iedere ­gebruiker ­individueel in zijn of haar wensen kan worden voorzien.

Eigendomssituatie

De gebouwen kunnen zowel gekocht als gehuurd worden, kiest u voor koop dan wordt u juridisch eigenaar van uw eigen gebouw. De grond en opstallen worden kadastraal gesplitst in separate ruimtes. Elk gebouw is apart met een hypotheek te belasten.

Naast het eigendom van de grond waarop het gebouw staat wordt u als koper ook mede-eigenaar van het gemeenschappelijke terrein. Voor het beheer hiervan wordt een vereniging van eigenaren  opgericht.

Locatie

De gemeente Buren is gelegen in het zuidwestelijke deel van de provincie Gelderland, in de streek de Neder-Betuwe. De gemeente ligt omsloten door regionaal belangrijke plaatsen als Tiel, Geldermalsen, Culemborg, Wijk bij Duurstede en Rhenen.De gemeente Buren in de huidige vorm is ontstaan uit de vroegere gemeente Buren, zoals die in de negentiende eeuw bestond. Tot 1978 bestond de gemeente Buren uit de stad zelf en de dorpen Asch en Erichem. Op 1 januari 1978 zijn de gemeenten Beusichem, Zoelen en een gedeelte van Buurmalsen aan de gemeente toegevoegd. Op 1 januari 1999 werd Buren vergroot met de gemeenten Lienden en Maurik. Sinds 1999 staat het gemeentehuis niet meer in Buren, maar in Maurik.

Door de gemeente leiden de A15, de provinciale wegen N233, N320, N833, N834 en N835. De A15 en N320 vormen als het ware de ruggengraat van de gemeente, met de andere provinciale wegen haaks daarop liggend. Daarnaast liggen er ook verschillende veerverbindingen aan de gemeentegrenzen, zoals het Beusichemse veer (Beusichem – Wijk bij Duurstede), het Wijkse veer (Wijk bij Duurstede – Rijswijk), het Amerongense veer (Amerongen – Eck en Wiel) en het Ingense veer (Ingen – Elst). Deze veerdiensten geven een directe aansluiting op provinciale wegen aan de overzijde van de Rijn en de Lek, zoals de N225 en de N229.

Open hier de locatie in Google maps

Hoewel deze presentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, behoudt de ontwikkelaar zich het recht voor wijzigingen van technische of esthetische aard aan te brengen. De vermelde informatie is slechts van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onder handeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.