Hulsterplaza

Bedrijfsverzamelgebouw Hulsterplaza

Binnenkort wordt er op bedrijventerrein “Hulster” te Buren gestart met de bouw van Hulsterplaza. Dit uit metselwerk opgetrokken bedrijfsverzamelcomplex bestaat uit twaalf verschillende units, verdeeld over twee bouwlagen. De begane grond heeft een vrije hoogte van ruim 3 meter, de verdieping is circa 2,7 meter hoog. In de entree wordt een trap geplaatst die toegang geeft naar de verdieping. Alle units beschikken op de begane grond over een elektrisch bedienbare overheaddeur. Door de casco oplevering kunnen de gebouwen naar wens worden ingedeeld.

Hulsterplaza is gelegen aan drie doorgaande wegen, waaronder de Randweg. Hierdoor is het complex goed bereikbaar en geniet u van een ruim uitzicht.

Ontwikkelaar

Benz Ontwikkeling te Culemborg heeft jarenlang ervaring in het ontwikkelen, bouwen en beheren van bedrijfsgebouwen. In de realisatie van alle projecten worden aspecten als hoogwaardige kwaliteit, design, functionaliteit, maakbaarheid en duurzaamheid zorgvuldig gewogen. Ook voor de ontwikkeling van bedrijfsverzamelcomplex Hulsterplaza kiest Benz Ontwikkeling voor een architectonisch hoogstaand ontwerp: gemetselde wanden, elektrische overheaddeuren, kunststof deuren, ramen in de buitenschil en ruime parkeergelegenheid. Hierdoor krijgt het gehele pand een zeer moderne en hoogwaardige uitstraling en worden de kosten voor het onderhoud tot een minimum beperkt. De hoogst mogelijke waardestijging op termijn voor alle individuele gebouwen is hiermee gewaarborgd. Onroerend goed kan zo een prima investering zijn en op termijn een substantiële oudedagsvoorziening worden.

Afbouwvarianten

De units worden casco opgeleverd. U kunt ook­ kiezen voor een afbouwpakket waarmee het kantoor turn-key wordt opgeleverd. Het kantoor kan daarmee worden voorzien van onder andere een warmtepomp installatie en een ruime dichte trap in de entree. Indien gewenst kan onder deze trap een toilet worden geplaatst. Tevens biedt het afbouwpakket de mogelijkheid een pantry te plaatsen op de door u gewenste plek en de ­sanitaire ruimte te voorzien van een ­fontein met koud stromend water. De vloer kan worden betegeld en de wanden ­gedeeltelijk van tegelwerk voorzien.

Hebt u andere wensen voor uw bedrijfsunit? Wij bieden meerdere varianten aan afbouwpakketten. Informeer naar de mogelijkheden.

Eigendomssituatie

De gebouwen kunnen zowel gekocht als gehuurd worden. Kiest u voor koop, dan wordt u juridisch eigenaar van uw eigen gebouw. De grond en opstallen worden kadastraal gesplitst in separate ruimtes. Elk gebouw is apart met een hypotheek te belasten.

Naast het eigendom van de grond waarop het gebouw staat, wordt u als koper ook mede-eigenaar van het gemeenschappelijke terrein. Voor het beheer hiervan wordt een vereniging van eigenaren  opgericht.

Locatie

De gemeente Buren is gelegen in het zuidwestelijke deel van de provincie Gelderland, in de streek Neder-Betuwe. Buren wordt voor het eerst genoemd in 772 en verkreeg in 1395 stadsrechten van Alard, heer van Buren en Beusichem. Het stadje vormde oorspronkelijk samen met Asch en Erichem een heerlijkheid. Deze werd in de loop van de tijd uitgebreid met Beusichem, Zoelmond, Buurmalsen en Tricht. De huidige gemeente Buren is ontstaan in 1999, door een fusie met de gemeenten Maurik en Lienden. 

Open hier de locatie in Google maps

Kiezen voor Buren is niet alleen kiezen voor een historische plaats, maar ook voor een centrale en goed bereikbare ligging. De gemeente ligt omsloten door regionaal belangrijke plaatsen als Tiel, Geldermalsen, Culemborg, Wijk bij Duurstede en Rhenen. Door de gemeente leiden de A15, de provinciale wegen N233, N320, N833, N834 en N835. De A15 en N320 vormen als het ware de ruggengraat van de gemeente, met de andere provinciale wegen haaks daarop liggend. Daarnaast liggen er ook verschillende veerverbindingen aan de gemeentegrenzen, zoals het Beusichemse veer, het Wijkse veer, het Amerongense veer en het Ingense veer. Deze veerdiensten geven een directe aansluiting op provinciale wegen aan de overzijde van de Rijn en de Lek.

NB:
Hoewel deze presentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, behoudt de ontwikkelaar zich het recht voor wijzigingen van technische of esthetische aard aan te brengen. De vermelde informatie is slechts van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.