Benz Ontwikkeling: onderscheidend in bedrijfsvastgoed

Benz Ontwikkeling is een jonge dynamische onderneming, actief in het bedrijfsvastgoed met als specialisatie het ontwikkelen, bouwen en beheren van hoogwaardige multifunctionele bedrijfsverzamelgebouwen. Wij richten ons hoofdzakelijk op projectontwikkeling in het Rivierengebied.

Bij Benz Ontwikkeling ontwikkelen wij vastgoedprojecten die gericht zijn op de toekomst. Hierdoor zijn de afgelopen jaren verschillende projecten gerealiseerd die onderscheidend zijn en garant staan voor een optimale waardestijging. Onze bedrijfspanden en kantoorruimtes hebben een hoogwaardige uitstraling. Bij de totstandkoming van onze vastgoedprojecten zijn de toegepaste materialen onder andere geselecteerd op uitstraling, duurzaamheid, warmte – en geluidsisolatie en een minimum aan onderhoud. Hierdoor kan onroerend goed in de vorm van een kantoorpand, bedrijfspand of kantoorruimte een uitstekende investering zijn, welke op termijn een substantiële oudedagsvoorziening wordt, of kan fungeren als financiële buffer voor een solitair bedrijfspand.

Benz Ontwikkeling sluit zich tevens aan bij de groeiende belangstelling voor duurzaamheid binnen de vastgoedbranche. Tijdens de ontwerpfase van bedrijfspanden of kantoorruimtes houden wij daarom rekening met de duurzame aspecten van bedrijfsvastgoed. Investeringen die hiermee gepaard gaan, worden ruimschoots tijdens de verkoop- of verhuurperiode terugverdiend.

Door de enorme vraag in de vastgoedmarkt heeft Benz Ontwikkeling momenteel geen bedrijfspanden en kantoorruimtes in portefeuille.

Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.