Dit project is succesvol afgerond in 2013 

Algemeen

Bent u op zoek naar een representatief kantoor van 80m2 of 160m2
met een opslag of bedrijfsruimte van 250 m2 of 330 m2 daarachter?
Inmiddels zijn wij gestart met de bouw van vier van deze halfvrijstaande bedrijfsruimten.

Bekijk ook de tekeningen, prijzen en de brochure.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nog slechts 1 te huur!

BenzPlaza

In februari 2012 is er op bedrijventerrein “Pavijen V” te Culemborg gestart met de bouw van “BenzPlaza”. Dit complex bestaat uit een viertal representatieve bedrijfsruimten, gelegen aan de Newtonweg. De realisatie van dit project is in handen van Benz Ontwikkeling te Culemborg.

Het Gebouw

Het gebouw bestaat uit een geheel van metselwerk opgetrokken kantoor met daarachter een bedrijfshal voorzien van gevelbeplating. Het kantoor is 157 m2 verdeeld over twee bouwlagen. De begane grond is circa 3.2 meter hoog, de verdieping is circa 3.4 meter hoog. Door de casco oplevering kunnen de kantoren exact worden ingedeeld naar de wensen van de gebruiker. In de entree is er een vide naar boven gecreëerd, wat een ruimtelijk effect geeft. Achter het kantoor bevind zich de ruime bedrijfshal van 240 m2, welke beschikt over een elektrisch bedienbare overhead deur, van 4 meter breed en 4 meter hoog. Naast de overhead-deur is een loopdeur geplaatst. De totale hoogte van de bedrijfshal is ca. 7,75 meter, waarvan een vrije hoogte binnen overblijft van ca. 7 meter.

Afbouwvarianten

U kunt naast de casco oplevering ook kiezen voor een afbouwpakket zodat het kantoor turn-key wordt opgeleverd. Het kantoor kan dan onder andere voorzien worden van een cv-installatie welke tevens warm water levert. In de hal wordt een royale open trap geplaatst. Onder deze trap kan een toilet worden geplaatst, tevens kan er een pantry worden geplaatst op een door u aan te geven plaats. De sanitaire ruimte wordt voorzien van een fontein met koud stromend water. De vloer wordt betegeld en de wanden worden gedeeltelijk voorzien van tegelwerk. De pantry wordt uitgevoerd met een keukenblok met koud en warm stromend water. De muur boven het keukenblok zal gedeeltelijk worden betegeld. Ook zijn varianten van dit afbouwpakket mogelijk, zodat iedere gebruiker individueel in zijn of haar wensen kan worden voorzien.

Buitenterrein

Het buitenterrein wordt bestraat en is voorzien van grijze betonklinkers, het geheel zal worden uitgevoerd met afvoervoorzieningen voor het regenwater. Het buitenterrein en de acht parkeerplaatsen is volledig eigendom, totaal bedraagt de kavel circa 620 m2 eigen grond.

Locatie

Culemborg, handels- en vrijstad sinds 1318, ligt centraal in Nederland in de provincie Gelderland aan de rivier de Lek. Culemborg heeft momenteel bijna 29.000 inwoners en ruim 1.650 bedrijven. De industrie is voornamelijk gevestigd op de bedrijventerreinen Pavijen I tot en met IV. Het bedrijventerrein Pavijen is vernoemd naar het verdronken dorp Paveie. Het terrein is gelegen aan de zuidwestzijde van Culemborg met directe ontsluiting op de provinciale weg N320. Onlangs is het bedrijventerrein uitgebreid met Pavijen V, een gebied van 40 hectare groot. Op het bedrijventerrein is een groot aantal bedrijven en organisaties gevestigd, die zowel nationaal als internationaal bekend zijn. Culemborg heeft ook vele gerenommeerde bedrijven die actief zijn in de meubelindustrie, dienstverlening en automobielhandel. BenzPlaza ligt slechts op vijf minuten rijden van het trein-en busstation van Culemborg. Binnen 3 minuten rijdt u op de autosnelweg A2 richting Utrecht of ’s-Hertogenbosch. Wist u dat u binnen 20 minuten in Utrecht kunt zijn en Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Arnhem in nog geen 40 minuten te bereiken zijn?