Multiplaza

Inmiddels is er op bedrijventerrein “Pavijen V” te Culemborg gestart met de bouw van Multiplaza. Dit complex bestaat uit zes representatieve bedrijfsruimten, gelegen aan de Pascalweg. De voorzijde van dit project grenst aan de Wethouder Schoutenweg, wat de doorgaande hoofdweg naar het centrum van Culemborg is. De andere zijde ligt langs de Rommersteeg, zodat het project rondom een zicht locatie betreft. De realisatie van dit project is in handen van Benz Ontwikkeling te Culemborg.

Multiplazamultiplaza-culemborg

Multiplaza bestaat uit zes verschillende type units, het gebouw is geheel van metselwerk opgetrokken en is verdeeld over twee bouwlagen. De begane grond is circa 3.2 meter hoog, de verdieping is circa 3.4 meter hoog. Door de casco oplevering kunnen de gebouwen naar wens worden ingedeeld. In de entree kan er een vide naar boven gecreëerd, wat een ruimtelijk effect geeft. Op de begane grond beschikten de meeste units over een elektrisch bedienbare overheaddeur. Naast de overheaddeur is een loopdeur geplaatst.

Bestemming

De koper dient zich ervan te vergewissen dat de gebouwen in voldoende mate beschikken over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca niet is toegestaan.
Detailhandel is op bedrijventerrein “Pavijen V” onder bepaalde voorwaarden wel mogelijk. Onder deze categorie vallen onder andere de verkoop van auto’s, motoren, boten, caravans alsmede grove bouwmaterialen. Ook detailhandel in ter plaatse vervaardigde of gerepareerde goederen en de verkoop in meubels, badkamers en keukens is toegestaan.

Afbouwvarianten

De units worden casco opgeleverd, naast de casco oplevering kunt u ook kiezen voor een afbouwpakket waarmee het kantoor turn-key wordt opgeleverd. Het kantoor kan dan onder andere voorzien worden van een cv-installatie. In de entree wordt dan een royale dichte trap geplaatst. Onder deze trap kan een toilet worden geplaatst. Tevens kan er een pantry worden geplaatst op een door u aan te geven plaats. De sanitaire ruimte wordt voorzien van een fontein met koud stromend water. De vloer wordt betegelden de wanden worden gedeeltelijk voorzien van tegelwerk. De pantry wordt uitgevoerd met koud en warm stromend water. Ook zijn varianten van dit afbouwpakket mogelijk, zodat iedere gebruiker individueel in zijn of haar wensen kan worden voorzien.

Eigendomssituatie

De gebouwen kunnen zowel gekocht als gehuurd worden, kiest u voor koop dan wordt u juridisch eigenaar van uw eigen gebouw. De grond en opstallen worden kadastraal gesplitst in separate ruimtes. Elk gebouw is apart met een hypotheek te belasten. Naast het eigendom van de grond waarop het gebouw staat wordt u als koper ook mede-eigenaar van het gemeenschappelijke terrein. Voor het beheer hiervan wordt een vereniging opgericht. De bijbehorende parkeerplaatsen worden via het reglement van deze vereniging toegewezen aan de bijbehorende gebouwen.

Locatie

Culemborg, handels- en vrijstad sinds 1318, ligt centraal in Nederland in de provincie Gelderland, aan de rivier de Lek. Culemborg heeft momenteel bijna 29.000 inwoners en ruim 1.650 bedrijven. De industrie is voornamelijk gevestigd op de bedrijventerreinen Pavijen I tot en met IV. Het bedrijventerrein Pavijen is vernoemd naar het verdronken dorp Paveie. Het terrein is gelegen aan de noordzijde van Culemborg met directe ontsluiting op de provinciale weg N320. Onlangs is het bedrijventerrein uitgebreid met Pavijen V, een gebied van 40 hectare groot. Op het bedrijventerrein is een groot aantal bedrijven en organisaties gevestigd, die zowel nationaal als internationaal bekend zijn. Culemborg heeft ook vele gerenommeerde bedrijven die actief zijn in de meubelindustrie, dienstverlening en automobielhandel. Multiplaza en Businessplaza ligt slechts op vijf minuten rijden van het trein- en busstation van Culemborg. Binnen 3 minuten rijdt u op de autosnelweg A2 richting Utrecht of ‘s-Hertogenbosch. Wist u dat u binnen 20 minuten in Utrecht kunt zijn en Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Arnhem in nog geen 40 minuten te bereiken zijn?