Algemeen 

Bent u op zoek naar een representatief kantoor of showroom? Recent hebben wij deze units in Roosendaal opgeleverd. Vanaf 350 m2 per unit. Door middel van koppeling van onderlinge units kan er totaal 1150 m2 gerealiseerd worden. Klik hier voor tekeningen, prijzen en de brochure. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Borchplaza

Dit project bestaat uit een viertal hoogwaardige zelfstandige bedrijfsruimten. BorchPlaza is gebouwd aan de kruising Roosendaalsebaan – Blauwhekken. Aan deze drukke weg zijn 15.000 bewegingen per dag gemeten, de verwachting is dat er in de komende jaren 20.000 bewegingen per dag plaats zullen vinden. De realisatie van dit project is in handen van Benz Ontwikkeling B.V. 

Locatie 

Bedrijvenpark Borchwerf is een modern bedrijventerrein in West-Brabant van 200 hectare dat ruimte biedt aan alle bedrijfstypen van elke omvang, van imago gevoelige kantoorhoudende organisaties op mooie zichtlocaties tot zware industrie in milieucategorie 5. Doordacht ingericht voor succesvol ondernemen. Op industrieterrein Borchwerf te Roosendaal zijn vele honderden bedrijven gevestigd die gezamenlijk zorgen voor een omzet van ca. 1 miljard euro. Daarbij zal de komende jaren een forse uitbreiding plaatsvinden met Borchwerf-II. Het representatieve bedrijvenpark Borchwerf II is gelegen te Roosendaal – Halderberge. Deze recent ontwikkelde locatie is gesitueerd aan de rijksweg A 17 en kenmerkt zich door de centrale ligging en goede bereikbaarheid. In slechts 15 minuten bereikt u met de auto Breda centrum terwijl u binnen 30 minuten in Rotterdam of Antwerpen bent. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. 

Eigendomssituatie 

De bedrijfsunits alsmede de parkeerplaatsen worden verkocht of verhuurd. Bij verkoop wordt het terrein en de bebouwing gesplitst in appartementsrechten en waakt een “Vereniging van Eigenaren” over het onderhoud, groenzones en omliggend terrein. 

Bestemming 

De koper dient zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsruimte in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat detailhandel en horeca niet is toegestaan. 

Turn-Key oplevering 

De gebouwen worden turn-key opgeleverd, dat wil zeggen de verdieping is voorzien van een systeemplafond met voldoende verlichting, verder zijn alle wanden voorzien van spuitwerk, is er een cv installatie aanwezig, een pantry en toilet. In de hal is er een vide gecreëerd naar boven, wat een zeer ruimtelijk effect heeft. Parkmanagement Bedrijvenpark Borchwerf ll wordt gerealiseerd onder parkmanagement. De optimale kwaliteit van het pand alsmede van de omgeving is hiermee gewaarborgd. Het gebied kent een hoop voorzieningenniveau dat past bij een eigentijds en toekomstgerichte opzet. Een glasvezelnetwerk, geschikt voor snel dataverkeer behoort dan ook tot de standaard infrastructuur. 

Gebouw 1 & 3 

Gebouw 1 & 3 zijn 14.4 meter breed en 12.4 meter diep en hebben een oppervlakte van 178.5 m2 bgg. De vrije hoogte is 3.6 meter. De verdieping is bereikbaar via een trap. De verdieping is gelijk aan de bgg en is ook 178.5 m2. Totale vloeroppervlakte bedraagt 357 m2 De vrije hoogte tot aan het systeemplafond is 2.7m Gebouw 1 & 3 hebben ieder de beschikking over 6 parkeerplaatsen. 

Gebouw 2 & 4 

Gebouw 2 & 4 zijn 14.4 meter breed en 14.6 meter diep en hebben een oppervlakte van 420 m2 bgg. De vrije hoogte is 3.6 meter. De verdieping is bereikbaar via een trap. De verdieping is gelijk aan de bgg en is ook 210 m2. Totale vloeroppervlakte bedraagt 420 m2. De vrije hoogte tot aan het systeemplafond is 2.7 m Gebouw 2 & 4 hebben ieder de beschikking over 7 parkeerplaatsen. 

Ontwikkelaar 

Benz Ontwikkeling heeft vele jaren ervaring in het ontwikkelen, bouwen en opleveren van bedrijfsverzamelgebouwen. Er is gekozen voor een architectonisch hoogstaand ontwerp van gemetselde wanden, op afstand te bedienen overheaddeuren, hardhouten deuren en ramen in de buitenschil en de ruime parkeergelegenheid. Hierdoor krijgt het gehele pand een zeer moderne en hoogwaardige uitstraling waarbij de kosten voor het onderhoud tot een minimum beperkt blijven. De hoogst mogelijke waardestijging op termijn voor alle individuele gebouwen is hiermee gewaarborgd. Onroerend goed kan zo een prima investering zijn en op termijn een substantiële oudedagsvoorziening worden. Middels deze hoogwaardige kwaliteit onderscheidt Benz Ontwikkeling zich van bedrijfsverzamelgebouwen welke herkenbaar zijn aan kleinschaligheid, eenvoud van ontwerp en gebruik van goedkope bouwmaterialen zoals de bekende damwandprofielen. Hiermee wordt beoogd het prijsniveau beperkt te houden, wat op termijn averechts werkt. Het onderhoud van goedkope bouwmaterialen is immers na verloop van tijd vele malen hoger. De verkoopbaarheid en daarmee ook de waardestijging van dit type panden zal beperkt blijven.