Beleggen bij Benz Ontwikkeling: een duurzame investering die loont!

Sommige ondernemers willen hun bedrijfsruimte niet kopen omdat zij dan hun kapitaal- of kredietruimte geheel aan kunnen wenden voor de primaire bedrijfsvoering, of omdat zij flexibel willen zijn met hun huisvesting in de toekomst. Deze groep ondernemers geeft de voorkeur aan het huren van bedrijfsruimtes.

Voor deze doelgroep verkopen wij bij vrijwel ieder project een deel van de bedrijfsunits aan één of meerdere (vooral particuliere) beleggers of beleggingsclubs. De afgelopen jaren is gebleken dat onroerend goed een solide belegging is, ook in economisch mindere tijden.

Het aantal vaste beleggers dat bij Benz Ontwikkeling koopt, groeit gestaag. Vaak koopt men een volgende unit op het moment dat de laatst gekochte unit is verhuurd, zodat hierdoor veilig en gestaag een goede portefeuille wordt opgebouwd.Door niet te beleggen in één groot en duur object, maar de investering te spreiden over een aantal bedrijfsunits wordt het effect van onverwachte leegstand ook ingeperkt.

Een Bruto Aanvangs Rendement van 8 tot 10 procent is haalbaar, afhankelijk van de regio in Nederland. Bij verkoop van de units is het maken van een behoorlijke (in box 3 onbelaste) boekwinst, zeer waarschijnlijk. Het gezamenlijke resultaat is meer dan aantrekkelijk. De verhuur kunnen wij voor u regelen of u kunt het overlaten aan een plaatselijke makelaar.


Interesse in beleggen in Benz bedrijfsunits? 

Neemt u voor vrijblijvend deskundig advies contact met ons op.