Bellplaza Culemborg

Binnenkort wordt er op bedrijventerrein “Pavijen V” te Culemborg gestart met de bouw van Bellplaza. Dit complex bestaand uit veertien representatieve bedrijfsruimten, gelegen aan de Pascalweg op de hoek met de Bellweg. De voorzijde van dit project grenst aan de Bellweg de ingang aan de Pascalweg. De realisatie van dit project is in handen van Benz Ontwikkeling te Culemborg.

Het gebouw is geheel van metsel­werk opgetrokken en is verdeeld over twee bouwlagen. De begane grond heeft een vrije hoogte van circa 3.2 meter, de verdieping is circa 3 meter hoog. Door de casco oplevering kunnen de gebouwen naar wens worden ingedeeld. In de entree kan er een vide naar boven worden gecreëerd, wat een ruimtelijk effect geeft. Op de begane grond beschikken de meeste units over een elektrisch bedienbare overheaddeur.

Ontwikkelaar

Benz Ontwikkeling heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen, bouwen en beheren van bedrijfsgebouwen. Er is gekozen voor een architectonisch hoogstaand ontwerp van gemetselde wanden, op afstand te bedienen overheaddeuren, kunststof deuren en ramen in de buitenschil en de ruime parkeergelegenheid. Hierdoor krijgt het gehele pand een zeer moderne en hoogwaardige uitstraling waarbij de kosten voor het onderhoud tot een minimum beperkt blijven. De hoogst mogelijke waardestijging op termijn voor alle individuele gebouwen is hiermee gewaarborgd. Onroerend goed kan zo een prima investering zijn en op termijn een substantiële oudedagsvoorziening worden.

Bestemming

De koper dient zich ervan te vergewissen dat de gebouwen in voldoende mate beschikken over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Detailhandel is op bedrijventerrein “Pavijen V” onder bepaalde voorwaarden wel mogelijk. Onder deze categorie vallen onder andere de verkoop van auto’s, motoren, boten, caravans alsmede grove bouwmaterialen. Ook detailhandel in ter plaatse vervaardigde of gerepareerde goederen en de verkoop in meubels, badkamers en keukens is toegestaan.

Afbouwvarianten

De units worden casco opgeleverd, naast de casco oplevering kunt u ook ­kiezen voor een afbouwpakket waarmee het kantoor turn-key wordt opgeleverd. Het ­kantoor kan dan onder andere voorzien ­worden van een warmte pomp installatie. In de entree wordt dan een ­royale dichte trap geplaatst. Onder deze trap kan een toilet worden geplaatst. Tevens kan er een pantry worden ge­plaatst op een door u aan te ­geven plaats. De ­sanitaire ruimte wordt voorzien van een ­fontein met koud stromend water. De vloer wordt betegeld en de wanden ­worden ­ge­deeltelijk voorzien van tegelwerk.

De ­pantry wordt uitgevoerd met koud en warm stromend water.

Ook zijn varianten van dit afbouwpakket mogelijk, zodat iedere ­gebruiker ­individueel in zijn of haar wensen kan worden voorzien.

Eigendomssituatie

De gebouwen kunnen zowel gekocht als gehuurd worden, kiest u voor koop dan wordt u juridisch eigenaar van uw eigen gebouw. De grond en opstallen worden kadastraal gesplitst in separate ruimtes. Elk gebouw is apart met een hypotheek te belasten.

Naast het eigendom van de grond waarop het gebouw staat wordt u als koper ook mede-eigenaar van het gemeenschappelijke terrein. Voor het beheer hiervan wordt een vereniging van eigenaren  opgericht.

Locatie

Culemborg, handels- en vrijstad sinds 1318, ligt centraal in Nederland in de provincie Gelderland, aan de rivier de Lek. Culemborg heeft momenteel bijna 29.000 inwoners en ruim 1.650 bedrijven. De industrie is voornamelijk gevestigd op de bedrijventerreinen Pavijen I tot en met IV. Het  bedrijventerrein Pavijen is vernoemd naar het verdronken dorp Paveie. Het terrein is gelegen aan de noordzijde van Culemborg met directe ontsluiting op de provinciale weg N320. Onlangs is het bedrijventerrein uitgebreid met Pavijen V, een gebied van 40 hectare groot. Op het bedrijventerrein is een groot aantal bedrijven en organisaties gevestigd, die zowel nationaal als internationaal bekend zijn. Culemborg heeft ook vele gerenommeerde bedrijven die actief zijn in de meubelindustrie, dienstverlening en automobielhandel. Bellplaza ligt slechts op vijf minuten rijden van het trein- en busstation van Culemborg. Binnen 3 minuten rijdt u op de autosnelweg A2 richting Utrecht of ’s-Hertogenbosch. Wist u dat u binnen 20 minuten in Utrecht kunt zijn en Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Arnhem in nog geen 45 minuten te bereiken zijn?

Hoewel deze presentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, behoudt de ontwikkelaar zich het recht voor wijzigingen van technische of esthetische aard aan te brengen. De vermelde informatie is slechts van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onder handeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.