Bellplaza Culemborg

In oktober 2019 is Benz Ontwikkeling gestart met de realisatie van “Bellplaza“. Dit moderne complex, bestaande uit veertien bedrijfsunits, is gesitueerd op het Culemborgse bedrijventerrein Pavijen V. U vindt Bellplaza aan de Pascalweg, op de hoek met de Bellweg.

Let op dit project is reeds volledig verkocht / verhuurd.

Ontwikkelaar

Benz Ontwikkeling heeft jarenlang ervaring in het ontwikkelen, bouwen en beheren van bedrijfsgebouwen. In de realisatie van alle projecten worden aspecten als hoogwaardige kwaliteit, design, functionaliteit, maakbaarheid en duurzaamheid zorgvuldig gewogen. Ook voor de ontwikkeling van bedrijfsverzamelcomplex Bellplaza kiest Benz Ontwikkeling voor een architectonisch hoogstaand ontwerp: gemetselde wanden, elektrische overheaddeuren, kunststof deuren, ramen in de buitenschil en ruime parkeergelegenheid. Hierdoor krijgt het gehele pand een zeer moderne en hoogwaardige uitstraling en worden de kosten voor het onderhoud tot een minimum beperkt. De hoogst mogelijke waardestijging op termijn voor alle individuele gebouwen is hiermee gewaarborgd. Onroerend goed kan zo een prima investering zijn en op termijn een substantiële oudedagsvoorziening worden.

Bestemming

De koper dient zich ervan te vergewissen dat de gebouwen in voldoende mate beschikken over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf.

Detailhandel is op bedrijventerrein “Pavijen V” onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Onder deze categorie vallen onder andere de verkoop van auto’s, motoren, boten, caravans alsmede grove bouwmaterialen. Dit geldt eveneens voor ter plaatse vervaardigde of gerepareerde goederen en de verkoop van meubels, badkamers en keukens.

Afbouwvarianten

De units worden casco opgeleverd. U kunt ook­ kiezen voor een afbouwpakket waarmee het kantoor turn-key wordt opgeleverd. Het kantoor kan daarmee worden voorzien van onder andere een warmtepomp installatie en een ruime dichte trap in de entree. Indien gewenst kan onder deze trap een toilet worden geplaatst. Tevens biedt het afbouwpakket de mogelijkheid een pantry te plaatsen op de door u gewenste plek en de ­sanitaire ruimte te voorzien van een ­fontein met koud stromend water. De vloer kan worden betegeld en de wanden ­gedeeltelijk van tegelwerk voorzien.

Hebt u andere wensen voor uw bedrijfsunit? Wij bieden meerdere varianten aan afbouwpakketten. Informeer naar de mogelijkheden.

Voorgevel
Achtergevel
Linker zijgevel
Rechter zijgevel

Eigendomssituatie

De gebouwen kunnen zowel gekocht als gehuurd worden. Kiest u voor koop, dan wordt u juridisch eigenaar van uw eigen gebouw. De grond en opstallen worden kadastraal gesplitst in separate ruimtes. Elk gebouw is apart met een hypotheek te belasten.

Naast het eigendom van de grond waarop het gebouw staat, wordt u als koper ook mede-eigenaar van het gemeenschappelijke terrein. Voor het beheer hiervan wordt een vereniging van eigenaren  opgericht.

Locatie

De geschiedenis van Culemborg gaat terug tot de Middeleeuwen. Al in een akte in 1281 wordt Culemborg genoemd en in 1318 krijgt de stad ook stadsrechten. Het handelsdorp Culemborg werd daarmee een Vrijstad. Het eerste deel van de naam verwijst naar een kuil; een plas water die is ontstaan bij een dijkdoorbraak. Het tweede deel verwijst naar de burcht die rond 1270 nabij de kuil werd gebouwd. De naam Culemborg betekent dus ‘ burcht aan de kuil.’

Culemborg is centraal gelegen in de provincie Gelderland, tussen de rivieren de Lek en de Linge. De stad heeft ongeveer 29.000 inwoners en telt ruim 1.650 bedrijven. De industrie is voornamelijk gevestigd op de bedrijventerreinen Pavijen I tot en met IV. Pavijen is vernoemd naar het verdronken dorp Paveie. Het terrein is gelegen aan de noordzijde van Culemborg met directe aansluiting op de provinciale weg N320.
Onlangs is het bedrijventerrein uitgebreid met Pavijen V, een gebied van 40 hectare groot. Op het bedrijventerrein is een groot aantal bedrijven en organisaties gevestigd, die zowel nationaal als internationaal bekend zijn. Culemborg heeft ook vele gerenommeerde bedrijven die actief zijn in de meubelindustrie, dienstverlening en automobielhandel.

Bellplaza wordt gerealiseerd op Pavijen V en is slechts vijf minuten rijden naar het Culemborgse trein- en busstation. Binnen drie minuten rijden bent u op de autosnelweg A2 richting Utrecht of ’s-Hertogenbosch. Wist u dat u vanuit Culemborg binnen 20 minuten in Utrecht kunt zijn en Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Arnhem in nog geen 45 minuten te bereiken zijn?

NB:
Hoewel deze brochure met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, behoudt de ontwikkelaar zich het recht voor wijzigingen van technische of esthetische aard aan te brengen. De vermelde informatie is slechts van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.