Inmiddels is dit project gereed, en volledig verkocht.

Dit complex bestaat uit een tweetal representatieve bedrijfsruimten, gelegen aan de Aaldor. Industrieterrein Hondsgemet ligt in het hart van Nederland, op een zichtlocatie langs de A15 direct aan de op en afritten, met een uitstekende bereikbaarheid vlakbij snelweg knooppunt Deil, hier snijdt de A2 de A15. Het grondgebied wordt omsloten door de Randweg, Betuwelijn en de spoorlijn Geldermalsen-Tiel. Het bedrijventerrein is daardoor goed bereikbaar voor klanten, leveranciers, bezoekers en personeel.
De realisatie van dit project is in handen van Benz Ontwikkeling te Culemborg.

Het gebouw

Het gebouw bestaat uit een geheel van metsel­werk opgetrokken kantoor met daarachter een bedrijfshal voorzien van sandwichpanelen. Het gebouw  heeft een kantoor van 176 m2. De begane grond is circa 3.2 meter hoog, de verdieping is circa 3.4 meter hoog. In de entree is er een vide naar boven gecreëerd, wat een ruimtelijk effect geeft. Achter het kantoor van gebouw 2 bevindt zich de ruime bedrijfs­­hal van ca. 405 m2, welke beschikt over twee elektrisch bedienbare overheaddeuren. Naast de overheaddeur is een loopdeur ­geplaatst. De totale hoogte van de bedrijfs­­hal is ca. 7.75 meter, waarvan een vrije hoogte binnen overblijft van ca. 7 meter. Het gebouw wordt casco opgeleverd, daarnaast kunt u ook ­kiezen voor een afbouwpakket zodat het kantoor turn-key wordt opgeleverd.

Ontwikkelaar

Benz Ontwikkeling heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen, bouwen en beheren van bedrijfsgebouwen. Er is gekozen voor een architectonisch hoogstaand ontwerp van gemetselde wanden, op afstand te bedienen overheaddeuren, hardhouten deuren en ramen in de buitenschil en de ruime parkeergelegenheid. Hierdoor krijgt het gehele pand een zeer moderne en hoogwaardige uitstraling waarbij de kosten voor het onderhoud tot een minimum beperkt blijven. De hoogst mogelijke waardestijging op termijn voor alle individuele gebouwen is hiermee gewaarborgd. Onroerend goed kan zo een prima investering zijn en op termijn een substantiële oudedagsvoorziening worden.

Bestemming

De koper dient zich ervan te vergewissen dat de gebouwen in voldoende mate beschikken over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca niet is toegestaan. Detailhandel is op bedrijventerrein Hondsgemet onder bepaalde voorwaarden wel mogelijk. Onder deze categorie vallen onder andere de verkoop van auto’s, motoren, boten, caravans alsmede grove bouwmaterialen. Ook detailhandel in ter plaatse vervaardigde of gerepareerde goederen en de verkoop in meubels, badkamers en keukens is toegestaan.

Eigendomssituatie

De grond en opstallen zijn volledig eigendom. Hierdoor is er geen zogenaamde vereniging van eigenaren nodig en is iedere eigenaar zelf verantwoordelijk voor zijn bedrijfspand. Het buitenterrein wordt bestraat en is voorzien van betonklinkers. Het geheel zal worden uitgevoerd met voldoende afvoervoorzieningen voor het regenwater.

Glasvezelnetwerk

In juni 2008 zijn op bedrijvenpark Hondsgemet te Geldermalsen de eerste bedrijven aangesloten op het hypermoderne en 100% open glasvezelnetwerk. Door de realisatie van dit nieuwe supersnelle netwerk ontstaat er voor alle bedrijven in Geldermalsen de mogelijkheid om aangesloten te worden op dit collectieve netwerk. Een glasvezel aansluiting kan ondernemers veel opleveren: kostenbesparingen, snelheid verbetering, efficiency voordelen en nieuwe vorm van werken. Glasvezel is supersnel, kan zeer grote hoeveelheden data transporteren, is veilig en gebouwd op de toekomst.