Multibox Culemborg

Multibox-Culemborg-benz-vastgoedMultibox Culemborg

Altijd al op zoek geweest naar een eigen garagebox voor privé of zakelijk gebruik? Werken, ondernemen, klussen of opslagruimte voor spullen? Uw eigen werkplek of bedrijfsruimte voor een korte periode? En dat op een goed bereikbare locatie? Het kan bij Multibox Culemborg.

Dit project is gerealiseerd op de hoek van Plantijnweg / Gutenbergweg te Culemborg, op het bedrijventerrein Pavijen aan de rand van Culemborg, vlakbij de Rijksweg A2 en ook zeer snel bereikbaar vanuit omgeving Utrecht.
De uitvoering van dit project onderscheid zich door de degelijke bouw en compleetheid. De garageboxen zijn geheel van beton opgetrokken en voorzien van overhead deuren.

Bij Mulibox Culemborg kunnen ZZP’ers en ondernemers terecht die een stap willen maken naar een eigen bedrijfs- of klusruimte. En dat is niet zo gek, niet alleen krijgt u bij ons een hoogwaardige kwalitatieve garagebox, maar ook heeft u meteen een eigen vestigingsadres waar u uw bedrijfsunit of onderneming kunt vestigen. Superhandig!
Ook particulieren die gewoon wat extra opslagruimte nodig hebben voor hun spullen, kunnen kiezen voor de huur van een garageruimte bij Multibox Culemborg.

Uw groeiende archief neemt kostbare bedrijfsruimte in die u vaak beter kan gebruiken. Het archief moet weliswaar toegankelijk zijn, alleen is het niet binnen handbereik nodig. Daarom kiezen veel bedrijven voor het huren van een archiefopslag. Ook dit kan bij Multibox Culemborg!

Het huren van een garagebox bij Multibox Culemborg heeft vele voordelen:

  • Multibox Culemborg is zeer goed beveiligd en onderhouden.
  • Hoog opleverniveau garageboxen met 10 jaar garantie
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot de opslagruimte.
  • De unit is volledig naar eigen wens in te richten.

Goed bereikbare locatie aan de rand van Culemborg

Multibox Type A

Multibox Culemborg

Als huurder of eigenaar van Multibox Culemborg kun je dag en nacht het park op, het hek is elektrisch te openen. Het park is niet toegankelijk voor derden.

Beveiliging en verlichting

Multibox Culemborg is goed beveiligd middels een hekwerk en cameratoezicht. Het park heeft een lichtplan zodat het gehele terrein goed verlicht wordt en de camera’s alles kunnen overzien.

Elektriciteit

Elke box heeft de beschikking over elektriciteit. Standaard is er een verlichting armatuur, een schakelaar en een stopcontact aanwezig. Op het park is een gemeenschappelijke ruimte waar het stroomverbruik van elke garagebox apart wordt geregistreerd, jaarlijks wordt opgenomen hoeveel elektriciteit de box heeft gebruikt. Zo betaalt u alleen voor wat u hebt verbruikt.

Gemeenschappelijke ruimte

In de gemeenschappelijke ruimte vindt u ook het toilet, de wasbak en de brievenbussen.

Multibox Type B

Sleutelen of klussen

De boxen zijn bedrijfsruimten zodat u er niet alleen uw spullen veilig kan opslaan maar u kunt er ook in sleutelen en klussen.

Beheerder en VvE

Op het park is een beheerder, die is aangesteld door de VvE. De beheerder behoud toezicht, houdt het terrein en de sanitaire ruimte schoon en verricht alle overige werkzaamheden welke vanuit de VvE worden aangevraagd. De opstalverzekering word ook door de vve geregeld. Als u een inboedelverzekering wilt afsluiten moet u dat zelf doen.

Afmetingen

Multibox Culemborg zijn er in twee typen, type A en type B
Type A heeft een buitenmaat van 2.95 x 6.00 x 2,55 de netto poortdoorgang is H 2.10 x B 2.47
Type B heeft een buitenmaat van 2.95 x 7.00 x 3.23 de netto poortdoorgang is H 2.75 x B 2.38

Multibox Culemborg

Prijzen

Type A Huur Niet meer beschikbaar
Type B Huur € 275,- per maand (soms beschikbaar indien er 1 vrij komt, vraag naar de mogelijkheden)
Prijzen zijn exclusief service kosten en btw

Huurtermijn

Wij hanteren een minimale huurtermijn van 1 jaar. Na dit jaar wordt de huurovereenkomst voortgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, met een opzegtermijn van 3 maanden.

Servicekosten

Naast de huur of koopprijs betaalt u maandelijks servicekosten.
De servicekosten betaalt u onder andere voor het schoonhouden van het park, en toilet.  De servicekosten zijn €15,00 per maand.

Koop

U koopt een appartementsrecht op eigen grond. U bent als eigenaar van een box ook mede-eigenaar van het park.
U kunt de box ook weer verkopen, wij kunnen u helpen maar u mag ook een makelaar inschakelen of de box zelf verkopen. Inmiddels zijn alle boxen verkocht op  het park. Bij interesse kunt u contact opnemen met Ben den Hartog, mocht er 1 te koop komen dan krijgt u als eerste bericht.

Verhuren

U kunt de box ook kopen als belegging en de box gaan verhuren, ook hierbij kunnen wij u helpen maar u mag ook een makelaar inschakelen of de box zelf verhuren.